סביצ'ה סלמון

סביצ'ה סלמון

סביצ'ה סלמון זו מנה שכאשר אני חושבת עליה,אני מיד מריחה קיץ, ים, בריזה.

זו מנה מלאה בטעמים ומאוד קלילה ומתאימה לכל אוהבי הדגים (אזהרה- זו מנה שאינה מתאימה לנשים בהריון)

איך מכינים סביצ'ה:

חותכים  את הסלמון הטרי לקוביות בעובי של – 1 ס"מ ומשרים אותם במיץ הלימון למספר דקות.

הלימון "מבשל" את הדג בעודו חי.

בזמן ההשרייה,

חיתכו בצל סגול וגמבה לריבועים קטנים וחתכו את הצנוניות הקטנות לפרוסות דקות

קצצו את הכוסברה והנענע וערבבו  את כל הרכיבים יחד עם הדג , שמן הזית ומלח גס

מוגש קר

 

top