ירקות שורש ביין אדום

ירקות שורש ביין אדום

אופן הכנה:

מסירים מהפטריות את קליפתם  העדינה וקוטמים את קצה הרגל (לא שוטפים  במים את הפטריות אשר סופגות את הנוזלים)

קולפים וחותכים גס את כל שאר הירקות ומניחים  בסיר גדול ורחב.

מוסיפים בין 1/2- 1 ראש שום (לפי הטעם) מפוזרים בין הירקות

ו 4-5 גבעולי רוזמרין

מוסיפים מלח גס ופלפל

כוס וחצי מים ו 3/4 בקבוק יין ראדום או עד לכיסוי 3/4 מהירקות.

מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה ואז מנמיכים את העוצמה לאש בינונית למשך שעה וחצי (אפשר גם יותר)

top