טופו או נתחי חזה עוף מוקפצים עם שלל ירוק

טופו או נתחי חזה עוף מוקפצים  עם שלל ירוק

אופן הכנה:

שופכים על הברוקולי  מים רותחים  ומרתיחים על  אש בינונית לכ 7 דקות עד להתרככות חלקית של הברוקולי .

מוציאים  את הברוקולי מהמים וחותכים לחתיכות קטנות (להשאיר את עמוד השדרה של הירק בחוץ).

בזמן בישול הברוקולי חותכים את הטופו או נתחי חזה העוף לקוביות קטנות וקוצצים את עשבי התיבול.

במחבת  ווק מחממים את השמן ומטגנים קלות את הבצל עד שהופך לשקוף

מוסיפים את חתיכות הטופו  ומטגנים על אש גבוהה  קלות

(במידה ומשתמשים בחזה עוף- יש להקפיץ על הווק עד שנהיה לבן חלקית ולא באופן מלא טרם הוספת שאר הרכיבים  על מנת לשמור עליו עסיסי)

מוסיפים את כל התבלינים  לקבלת גוון יפה וצבעוני  לחתיכות הטופו.

מוסיפים את צרור עלי הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים  לתוך התערובת וכן את הברוקולי ומערבבים  עוד כ 2 דקות

חותכים את גבעולי הבצל הירוק לטבעות קטנות, שמים בתוך קערית  ושופכים מים  רותחים  על הבצל הירוק

משרים  למשך  1 דקה  במים ואז מסננים את המים

מוסיפים את הבצל הירוק הרך לתוך התבשיל.

את התבשיל אפשר לאכול כפי שהוא או להגיש על מצע של אורז

top