דלעת ערמונים ממולאת בבשר ועשבי תיבול

דלעת ערמונים ממולאת בבשר ועשבי תיבול

אופן הכנה
חותכים את דלעת הערמונים לחצאים ומנקים את התוכן הסיבים והגרעינים.
מזליפים קלות עם שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור בחום 180-200 מעלות למשך כחצי שעה.
בינתיים-
מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם הבצל ועשבי התיבול
מוסיפים ביצה , פירורי לחם ותבלינים ומשאירים במקרר למשך הזמן שהדלעיות בתנור.
לאחר כחצי שעה, מוציאים את הדלעת מהתנור, מוסיפים בשר טחון לתוך השקעים של הדלעת ומחזירים
לתנור לעוד כ 45 דקות.

top