קרקר כוסמין ודגנים ביתי

קרקר כוסמין ודגנים ביתי

איך להכין קרקר כוסמין ביתי בריא?

קרקר כוסמין כל כך קל להכנה שפשוט חבל לקנות קרקרים דומים מלאים בחומרים משמרים ושאר תוספות.

שניסיתי לראשונה פשוט לא האמנתי כמה קל ופשוט להכין אותם והם נחלו הצלחה אצלי בבית וחוסלו במהירות

להכנת קרקר כוסמין:

מערבבים את כל הרכיבים יחד בקערה עד לקבלת תערובת סמיך,

אם יוצא  מרקם דליל, מומלץ להמתין מס` דקות לקבלת מרקם עבה שנוצר מספיגת המים בקמח ובקוואקר.

מורחים על גבי נייר אפייה ל- 2 תבניות לשכבה דקה ואחידה .

שמים בתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות ל- 15 דקות.

מוצאים מהתנור וחותכים לגודל מלבני של קרקר.

מחזירים לתנור לעוד 45 דקות לערך (עד שעה) עד לקבלת קרקר יבש ועשיר בטעמים!

תגובות

תגובות

top