עוגת גבינה דלת קלוריות

עוגת גבינה דלת קלוריות

עוגת גבינה אוורירית קלה להכנה ומושלמת

עוגת גבינה אפויה היא עוגה שתמיד מתחשק לי להכין כי היא כל כך קלה להכנה וכולם בבית משתגעים עליה תמיד.

להכנת עוגת גבינה יש לחמם תנור ל150 מעלות.

מפרידים את הביצים  לחלבונים וחלמונים

בקערה מערבבים  יחד את השמנת החמוצה, הגבינה, 5 חלמונים, חצי חבילת פודינג, 4 כפות קורנפלור

ובנפרד יש להקציף את החלבונים עם הממתיק או עם הסוכר

להוסיף אל תערובת הגבינה את החלבונים המוקצפים ולערבב.

לצקת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

את התבנית להניח על תבנית אחרת שבתוכה מים רותחים המכסים כשליש מהתבנית (ליצירת לחות)

לאפות ב150 מעלות- לבדוק עם קיסם (כשעה ועשר דקות)

להשאיר בתנור עד שמתקרר ולהוציא

לציפוי עוגת הגבינה:

מערבבים חצי חבילת פודינג שנותרה עם חצי מכיל שמנת מתוקה וכוס חלב.

לאחר שעוגת הגבינה יוצאת מהתנור מורחים שכבה אחידה מעל ומכניסים  למקרר למס` שעות

תגובות

תגובות

top