סביצ'ה סלמון ביתי שתתאהבו בו

סביצ'ה סלמון ביתי שתתאהבו בו

נמאס לכם ללכת למסעדה ולשלם על מנת סביצ'ה סלמון קטנטנה מחיר מופרז?
אז לא צריך לחכות לאכול סביצ'ה סלמון במסעדה, אפשר פשוט להכין בבית בקלי קלות ומהירות
ואז אפילו לא עתיר קלוריות

אז איך מכינים סביצ'ה?

פורסים את הסלמון לקוביות קטנות בעובי של לא יותר מ 1 ס"מ ומשרים תוך כדי הכנת שאר הרכיבים בהרבה לימון טרי
פורסים את המיני צנוניות לפרוסות דקות דקות
חתוכים את הבצל לחצאים דקים
חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות
קוצצים את חופן הכוסברה
מרסקים עגבניה בפומפיה
.
לאחר שהסלמון נכבש (צבעו נהיה בהיר ולמעשה הלימון כובש אותו ולכן אין צורך בבישול כלל)
מערבבים את כל הרכיבים שחתכנו מלבד העגבניות.
מוסיפים את שמן הזית ומערבבים
מניחים בצלחת, ומפזרים מעל בעזרת כף את העגבניות המרוסקות
בוזקים צ'ילי חריף (לפי מידת החריפות שאתם אוהבים) ומלח גס
והנה- יש לכם סביצ'ה סלמון ממש כמו במיטב המסעדות

בתיאבון :)

תגובות

תגובות

top